Uhapšeni narko – dileri iz Srbije, objavljene fotografije

Podeli:

Italijanska policija privela je kriminalnu grupu u Vićenci koja broji više od 10 ljudi među kojima su i srpski državljani, zbog sumnje da su se bavili trgovinom drogom.

Lisice su stavljene Ivanu T. (42), Nikoli V. (22), Peru M. (52), Miru P. (29) i Stanoju S. (54), ali i nekoliko rumunskih i italijanskih državljana.

U akciji su zaplenjena tri „audija“, „mercedes“, BMW, ali i 5,5 kilograma droge, stabljike kanabisa i 22 mobilna telefona. Među zaplenjenim stvarima našli su se i vagica za merenje, 10.000 evra u gotovini, kompjuteri, SIM kartice…

Uhapšeni članovi krimi-grupe
Uhapšeni članovi krimi-grupe

Policija traga za 25-godišnjim Srbinom, članom ove kriminalne grupe, koji je trenutno nedostupan italijanskoj policiji.

Sumnja se da su organizovali transport kamionima i dalju preprodaju narkotika iz Španije, a navodno su drogu rasturali u Padovi, Bariju i Veneciji, prenosi portal „ilgiornaledivicenza.it“.

Kako prenose italijanski mediji Ivan T. se od ranije nalazio u kućnom pritvoru jer je 9. decembra prošle godine uhvaćen sa 9,6 kilograma marihuane i najmanje 4.000 evra u kešu. Početkom maja policija je hapsila Peru M. i Stanoja S. nakon što su pretresom dve garaže pronašli skoro 80 kilograma marihuane.

Istragom je utvrđeno da je ova grupa od oktobra 2019. godine do danas organizovala transport i prodaju veliki količine marihuane.

 

 

 

 

Izvor:blic.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga