Uhapšen pljačkaš sa pancirom pljačkao po Zrenjaninu

Podeli:

Brzom akcijom pripadnika kriminalističke policije Policijske uprave u Zrenjaninu, uhapšen je A.M. (1977) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, nošenje i držanje vatrenog oružja i municije.

Pljačka
Ilustracija

Postoji osnov sumnje, da je danas u 08,45 časova osumnjičeni A.M. uz pretnju vatrenim oružjem iz ekspoziture “Hipo Alpe Adrija Banke“ koja se nalazi u centru Zrenjanina, protivpravno prisvojio 38.000,00 eura i oko 723.000,00 dinara gotovog novca, nakon čega je napustio lice mesta.
Osumnjičeni je uhapšen u Zrenjaninu u neposrednoj blizini svog stana, kojom prilikom je na sebi imao zaštitni pancir prsluk a kod sebe pištolj marke “CZ M-57“ sa sedam metaka u okviru i jednim metkom u cevi, dva okvira za pištolj marke “CZ M-57“ sa po osam metaka kao i ranac u kome se nalazio novac. Postoji osnov sumnje da je osumnjičeni osim navedenog krivičnog dela, na teritoriji grada Zrenjanina od početka ove godine, izvršio i više krivičnih dela razbojništava na štetu pošte, NIS benzinske stanice, naplatnog mesta JKP “Toplana“ , kao i u više prodavnica koje posluju sa gotovim novcem. Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužiocu u Zrenjaninu navodi se u saopštenju zrenjaninske policije.

 

foto:static.media1.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga