U ponedeljak ceo Zrenjanin ostaje bez vode!

Podeli:

Prema najavi iz Elektrodistribucije za ponedeljak 29.05.2017. godine planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju na trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“ sa kojih se napajaju bunarske pumpe koje snabdevaju grad vodom.


Planirano je da radovi Elektrodistribucije, a i radovi koje planira JKP „Vodovod i kanalizacija“ za vreme trajanja prekida snabdevanja električnom energijom, budu izvršeni u periodu od 8,30 do 15 časova, koliko će u ponedeljak i trajati prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.
Planirani prekid snabdevanja električnom energijom iskoristiće se za neophodne radove na trafostanicama ovog preduzeća, kao i za radove na revitalizaciji pojedinih bunara i bunarskih pumpi koji snabdevaju grad vodom, kao i preventivnu proveru delova vodovodne mreže koja će snabdevati vodom postrojenje za prečišćavanje vode. Na ovakav način će Vodovod u velikoj meri preduprediti pojavu potencijalnih problema nakon puštanja postrojenja u rad. Svi pomenuti radovi dovešće do toga da sistem vodosnabdevanja u gradu bude još stabilniji i sigurniji, a samim tim smanjiće se u velikom procentu mogućnosti kvarova koji bi doveli do značajnijih prekida vodosnabdevanja u budućem periodu.
U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obavešteni.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga