Tri osobe povređene u saobraćajnim nezgodama

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa povređenim licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama tri lica su zadobili lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 150.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i nepropisnog mimoilaženja.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 24 učesnika u saobraćaju i izdato je 76 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 8 vozača, od toga, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 7 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 2 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 3 vozila , od toga 2 vozila zbog isteka važenja registracione nalepnice i 1 vozilo zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga