Tri lica zadobila lake telesne povrede

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od toga 2 nezgode sa povređenim licima i 1 nezgode sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama 3 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 520.000 dinara.

Saobraćajna nezgoda se dogodila zbog: neprilagođene brzine kretanja vozila i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola -1, i neustupanje prvenstva prolaza -1

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 33 učesnika u saobraćaju i izdato je 134 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od toga 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 2 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 7 vozača zbog ostalih razloga. Od ukupno 33 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 4 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe iz saobraćaja je isključeno 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 2 vozila zbog tehničke neispravnosti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga