Televizija Santos napunila 19 godina uspešnog rada i postojanja

Podeli:

Na današnji dan, 1. marta 1999 godine, pre 19 godina počela je sa radom TV Santos, najgledanija banatska televizija. Kroz gotovo dve decenije informišemo građane ovog regiona o aktuelnim događajima značajnim za našu populaciju.Televizija od početka ima pretežno informativni karakter, koji je upotpunjen specijalizovanim emisijama iz oblasti poljoprivrede, edukacije, kulture, zabave i sporta.

Tehnološkim razvojem televizija 2015. godine prelazi sa analognog na digitalno emitovanje signala, čime smo gledaocima priužili još bolju sliku i ton i omogućili da naš program prate i gledaoci van Banata.

Uverenja smo da samo dobar timski rad može doneti velike rezultate, pa je tako u prethodnih 19 godina kroz televiziju prošlo više od 200 zaposlenih kojima smo beskrajno zahvalni na doprinosu koji su dali da naša televizija danas ima kredibilitet i rejting dostojan naše frekvencije.

Istraživanja gledanosti pokazuju da u ovom regionu nemamo konkurenciju, na čemu smo vam izuzetno zahvalni i trudićemo se da to poverenje i u budućnosti opravdamo. Hvala vam!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga