Telenor Srbija od marta postaje Yettel

Podeli:

Kompanija Telenor Srbija je najavila da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Promena imena biće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan nam je jak brend”, rekao je izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region) PPF Telekom grupe Marek Slačik, a prenosi Beta.

Dodao je da za tu poslovnu grupaciju počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom”, dodao je Slačik. Yettel je, kako je istaknuto u saopštenju, moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi.

„Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu”, rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji Majk Mišel.

Period promene naziva Telenora počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika. Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga