Sve vrste usisivača za vaš čist dom na jednom mestu

Podeli:

Da bi naši domovi bili čisti usisivač se ne može izbeći, iako bi mnogi od nas to najviše voleli. U prodavnici usisivača Sauber Haus 023, u Makedonskoj broj 7, pronaćićete zaista sve što vam je potrebno kada su u pitanju usisivači. Ova specijalizovana radnja za prodaju i servis svih tipova usisivača, od manjih kućnih do velikih industrijskih, nudi sve usluge vezano za usisivače.

Ovde možete kupiti sve delove, potrošni materijal, kese, creva, papučice, filtere, šampone za suvo i mokro pranje, mirise, četke i svu ostalu dodatnu opremu za vaš usisivač.

Takođe, možete kupiti nov usisivač ili obaviti zamenu staro za novo – ovde preuzimaju stare usisivače za reciklažu ukoliko kupite usisivač kod njih i na taj način smanjuje se cena novog usisivača.

Uvek su spremni da pomognu svojim kupcima i zato izlaze na teren, preuzimaju robu i donose nove usisivače lično i daju stručne savete.

Kirby možete iznajmiti po ceni od 35e na dan, a znamo da ćete tako svoj dom ili neki drugi prostor dovesti do savršenstva.

Takođe u ponudi su i salonski aparati, malo korišteni i sa smanjenom cenom, uz mogućnost otplate na rate i bez kamate.

Sauber haus 023 nalazi se u Zrenjaninu, Makedonskoj ulici broj 7. Rade svakog radnog dana od 8-18h, a sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve 063/866-99-10 i 069/661-186.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga