Sutra otvaranje druge Lidl prodavnice u Zrenjaninu

Podeli:

Kompanija Lidl Srbija otvoriće prodavnicu u Zrenjaninu 1. oktobra u 8.00 časova ujutru. Novi Lidl u naselju Bagljaš, u ulici Bulevara Veljka Vlahovića 64, drugi je u Zrenjaninu.

Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji na dan otvaranja nove prodavnice, svoje potrošače uvek dočeka sa slavljeničkim cenama i posebno odabranim asortimanom.

Kompanija Lidl Srbija sarađuje sa domaćim dobavljačima, koji su u asortimanu trenutno zastupljeni sa više od 400 proizvoda, što kroz lokalno poznate marke, što kroz proizvode koji se prodaju pod Lidl brendovima.

„Drago nam je što ćemo i potrošačima u ovom delu Zrenjanina, u naselju Bagljaš, moći da ponudimo proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Otvaranjem još jednog diskonta, želimo da se zahvalimo građanima Zrenjanina, što su nam ukazali poverenje i rekli DA Lidlovim proizvodima u nedavnom nezavisnom istraživanju agencije IPSOS.“, istakla je Jasmina Šrndićiz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe u Zrenjaninu – „Bebinu čarobnu kutiju“.  Sve mame iz Zrenjanina, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Opšte bolnice„Đorđe Jovanović“ Zrenjanin, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

Nakon 1. oktobra ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biće 43, budući da će u isto vreme tog dana biti otvoren i Lidl u Zaječaru. Radno vreme nove prodavnice u Zrenjaninu biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga