Sutra će dva značajna sela ostati bez vode

Podeli:

Sutra, 24.02.2017. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro-mreži u Elemiru, zbog čega će u vremenskom periodu od 8 do 13,30 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom naseljenom mestu.


Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.
Vodotoranj u Elemiru je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste. Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike naseljenog mesta Elemir da vodu štede da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane Elektrodistribucije.
Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja u Elemiru.
Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.
U petak,24.02.2017. godine, naše preduzeće vršiće radove na vodovodnoj mreži u Kleku, zbog čega će doći do privremenog prekida vodosnabdevanja u ovom naseljenom mestu, navodi se u saopštenju.
Planirano je da pomenuti radovi traju od 9 do 12 časova i nakon završetka istih biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga