Spisak legalnih agencija preko kojih možete naći posao u Srbiji i inostranstvu

Podeli:

U teškim vremenima ljudi traže posao na bilo koji način, kako bi obezbedili egzistenciju. Do posla je teško doći u Srbiji, a takvu situaciju zloupotrebljavaju prevaranti koji iskorišćavaju lakoverne ljude u nevolji.

Rad u inostranstvu oduvek je bio alternativa nezaposlenim ljudima, kako bi zaradili novac i obezbedili bolju budućnost. Kako biste izbegli sve potencijalno opasne situacije, u Nacionalnoj službi za zapošljavanje apeluju na ljude da koriste proverene agencije za zapošljavanje kojih u Srbiji ima preko 90. Takođe možete kontaktirati migracioni servisni centar koji će vas uputiti na koji način možete da pronađete posao u inostranstvu. Migracioni servisni centri predstavljaju informativne centre, koji se u svakodnevnom radu bave upravo informisanjem migranata i potencijalnih migranata, o rizicima ilegalne imigracije, kao i o mogućnostima u okviru legalnih migracija.

Postoji više migracionih centara u Srbiji, oni se nalaze u: Beogradu ( adresa – ul.Gundulićev venac 23-25), Novom Sadu (adresa -ul. Alberta Tome 2), Boru, Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Novom Pazaru.

Kompletan spisak proverenih agencija u Srbiji preko kojih možete naći posao u Srbiji i inostranstvu možete pogledati u linku

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga