Smart telefoni, bez njih ne možete, a šta da radite kada zapucaju?

Podeli:

Tempo vremena u kome živimo je jak i brz. Ne možemo zamisliti dan bez interneta i pametnih telefona. Sve se rešava sad, odmah, u hodu, pokretu, pregovori, ponuda, tražnja, kupovina i prodaja.

Smart telefoni uz sve razvijenije aplikacije često zamenjuju i druge uređaje kao što su fotoaparati, kamere, tableti, kompjuteri , skeneri.

Brojne su prednosti i mogućnosti koje vam može pružiti i olakšati funkcionisanje kako na poslovnom tako i u privatnom životu.

Mada danas se nekako privatno i poslovno stapa i postaje celina, pogotovo ako radite ono što volite. Pametni telefoni dobro vas poznaju i znaju toliko toga o vama. E sad, ono što ne treba da vas iznenadi jeste da se i taj vaš smart može zapucati.

Tada dolazi prava blokada i ona samokontrola pri nameri da telefon bacite kroz prozor. Ne možete da preuzmete dokumente, pristupite nalogu, kontaktima, video materijalu.

Vašem telefonu treba servis, a vama da se smirite i da budete sigurni da će sve biti u redu. Upravo Max Mobile je mesto gde ćete ponovo ugledati svetlo na displeju svog telefona i vratiti se normalnim aktivnostima.

Zato ako se nađete u sličnoj situaciji i potrebno vam je da vam neko reši telefon i to dan za dan, pravac u Pupinovu 7, gde se nalazi Max Mobile. Tamo možete obaviti kompletan servis i to sa garancijom.

Ukoliko vam je potreban nov telefon, možete iz bogate ponude izabrati upravo onaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Max mobile vrši prodaju novih ali i polovnih telefona tako da svako može pronaći za sebe telefon koji mu najviše odgovara.

Tu je naravno i dodatna oprema, ali i zaštita za vaše telefone, od zaštitnih folija, futrola pa sve do zaštitnog stakla. Preporuka je da telefone uvek zaštitite, pogotovo ako ste dosta aktivni, stalno u pokretu kako bi izbegli fizička oštećenja.

U Max mobile otvorena je mogućnost i otkupa – zamena starto za novo sa pratećom opremom, uz doplatu.


Za one koji nisu sigurni šta žele i kakav je telefon baš za njih, tu smo da posavetujemo, predložimo i da zajedno izaberemo najbolju verziju. Kako u pogledu operativnog sistema tako i u dizajnu, nameni ,praktičnosti, jednostavnosti pri korišćenju. Mlađi se uvek odlučuju za napredne verzije dok je starijima važno snalaženje.

Max mobile se nalazi u Pupinovoj 7 i tu je za vas radnim danima od 09-20h i subotom od 09-16h. Za sve informacije možete ih i pozvati putem telefona 069/400 00 64

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga