Sir i povrće, snaga i zdravlje!

Podeli:


Zdrava i uravnotežena ishrana mora biti i ukusna. Zato je kompanija Mlekoprodukt u saradnji sa trgovačkim lancem Univerexport pokrenula akciju promocije zdravih i ukusnih #Positivefood recepata sa sezonskim povrćem i Biser Perfetta sirom. U deset odabranih prodavnica.

Univerexporta, kraj svežeg povrća postavljene su police sa Biser Perfetta sirom, dok je unikatna
zbirka recepata i predloga za serviranje dostupna preko QR koda istaknutog na policama kao i na
digitalnim i štampanim lifletima.

Akciju podržava Biser Nutri Akademija, posebno posvećena promociji zdrave i uravnotežene ishrane dece. Putem Facebook i Instagram profila Biser Nutri Akademije pratioci mogu da pošalju fotografiju jela pripremljenog po nekom od predloženih recepata, a tri najbolje fotografije biće nagrađene vaučerom od 5000 dinara za kupovinu u Univerexport radnjama.  

Ukusni i zdravi, svi naši recepti nose potpis #Positivefood  kao potvrdu da su provereni od strane nutricionista iz Grupe Savencia. #Positivefood je program kompanije Mlekoprodukt i grupe Savencia kroz koju se promoviše ukusna i zdrava ishrana, kao i prirodni proizvodi, što manje prerađeni. Zato je kombinacija kvalitetnog sira sa sezonskim namirnicama, pre svega voćem i povrćem, optimalan način da se u organizam unesu kvalitetni nutritijenti koji povoljno utiču na očuvanja vitalnosti i zdravlja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga