Sezona radova na putu, očekuju se gužve

Podeli:

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je u toku sezona radova na putevima i to na deonicama :

-Auto-put E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“) – do 30.7.2021. g, radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“.
Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom. Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

-Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, u smeru ka Novom Sadu, do 12.8.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Radovi u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

-Zrenjanin – Ečka, do 19.7.2021. g, od 7 do 16 č, radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 70 minuta, na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga