Sastanak Komisije za procenu štete nastale od elementarnih nepogoda – oštećeni poljoprivrednici mogu podneti prijavu do 28. jula

Podeli:

U kabinetu načelnika Gradske uprave grada Zrenjanina danas je održan radni sastanak Komisije za procenu štete nastale od elementarnih nepogoda kom su, uz načelnika Gradske uprave Nenada Domjeskova, prisustvovali i Marinel Mendrea, član Gradskog veća, kao i predstavnici Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin, Odseka za poljoprivredu i ruralni razvoj Gradske uprave grada Zrenjanina, a telefonski se u rad komisije uključio i predstavnik Odseka za odbranu i vanredne situacije Gradske uprave grada Zrenjanina. 

Poljoprivrednici koji su pretrpeli štete tokom poslednjeg nevremena koje je zadesilo pojedine mesne zajednice na teritoriji grada, mogu podneti prijavu popunjavanjem priloženog obrasca i predajom istog nadležnoj mesnoj zajednici ili u Uslužnom centru Gradske uprave grada Zrenjanina (Kancelarija 53). Krajnji rok za podnošenje prijave je petak, 28. jul 2023. godine.

OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE OD ELEMENTARNIH NEPOGODA 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga