Saša Janković dolazi u Zrenjanin!

Podeli:

Kandidat građana za predsednika Saša Janković dolazi u Zrenjanin da razgovara sa sugrađanima i sugrađankama u okviru predizborne kampanje.

U sredu, 22. marta, od 19 časova u velikoj sali u Kulturnom centru će mu se pridružiti još pet poznatih ličnosti koje su ga podržale u kampanji. Cilj je, kako se ističe u saopštenju, da živimo u uređenoj državi gde su pravila ista za sve i unapred poznata. Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije, pojasniće prisutnima zašto je izjavio da će „go i bos“ da podrži Jankovića, a potom će prisutni imati priliku da čuju i Branislava Trifunovića, rok legendu Nikolu Čuturilo, Dušana Petričića, karikturistu i ilustratora, ali i Dušana Teodorovića, akademika.

Svi koji dođu uživo će moći da čuju šta je to što Saša Janković ima da kaže o aktuelnom stanju u našoj državi i kako će on obavljati funkciju predsednika države, ali i mnogobrojne istaknute ličnosti koje ga podržavaju, kojih će mnogo više biti u publici nego na bini, navodi  se u saopštenju izbornog štaba Saše Jankovića u Zrenjaninu.

Kao najava za veliku konvenciju, u četvrtak 16. marta će se održati tribina u maloj sali mesne zajednice Veljko Vlahović, sa početkom od 19 časova, na kojoj će gostovati Branka Prpa (istoričarka, autorka i bivša direktorica Istorijskog arhiva Beograda), Vladimir Pavićević (politikolog i docent na Fakultetu političkih nauka), Zoran Živković (predsednik Nove stranke i bivši predsednik Vlade Srbije) i Rade Radovanović (novinar i dramski pisac). 

Na televiziji Santos gledaoci će moći uživo da gledaju gostovanje Saše Jankovića u sredu od 17,30 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga