SANACIJA HAVARIJE NA GLAVNOM VODU U ULICI ĐURE JAKŠIĆA

Podeli:

U večernjim časovima došlo je do havarije većeg obima na glavnom vodu vodovodne mreže u ulici Đure Jakšića. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade na sanaciji kvara.

U večernjim časovima došlo je do havarije većeg obima na glavnom vodu vodovodne mreže u ulici Đure Jakšića, zbog čega je došlo do prekida vodosnabdevanja u pomenutoj ulici, kao i u ulici Vojvode Petra Bojovića, delu ulice Marka Oreškovića i zgradi „Lepa Brena“.

Zbog pomenute havarije moguće je da dođe do pada pritiska vode u mreži u naseljima 4. juli i Ruža Šulman.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su odmah po prijavi kvara izašle na teren i uz upotrebu teške mehanizacije započele radove na sanaciji kvara.

Zbog činjenice da je kvar većeg obima i da je u pitanju glavni vod vodovodne mreže, trenutne procene su da će radovi potrajati više časova i da će kvar biti saniran tokom noći.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u ulicama koje su trenutno bez vode.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji su zbog nastale havarije bez vode na strpljenju i razumevanju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga