Sajam ekologije

Podeli:

Aviv Park Zrenjanin prvi put organizuje Sajam ekologije u okviru „Green Days“ festivala koji će se održati u subotu, 3. septembra, od 11 do 19 časova.

Part 1.2
Na sajmu će se predstaviti izlagači, koji se pre svega, bave kreativnim stvaralaštvom, korišćenjem reciklabilnih materijala, proizvodnjom prirodne kozmetike i organske hrane.

Pored toga što će svi posetioci moći da vide kako je moguće napraviti fenomenalne radove od recikliranih materijala, moći će da vide izložene organske proizvode i radove napravljene dekupaž tehnikom koja je poslednjih godina uveliko zastupljena, kao i da uživaju u predivnim komadima izloženog nakita i drugih aksesoara izrađenih od papira, drveta, elektronskog otpada i.t.d.

Na sajmu će se predstaviti i mladi dizajneri i proizvođači drvenih „eko igračaka“ koje su svuda u svetu postale pravi hit. Pored toga, čekaće vas na izložbi prelepa ponuda neobičnih torbi od papira i ikebana od suncokreta, a posebni gosti na Sajmu ekologije će biti Udruženje „Tradicija“ iz Elemira.

Dan u Aviv Parku Zrenjanin će ulepšati i nastup mladih gitarista „Gitarta“, koji će svojim fenomenalnim muzičkim umećem sigurno zabaviti sve prisutne.
Provedite lep subotnji dan u Aviv Parku, naučite nešto više o reciklaži i šta sve može da se napravi od reciklažnog materijala, naravno, i uživajte u „eko-kreativnosti“!!!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga