Romantični prolećni parfemi

Podeli:

Kad dođe proleće svi se bolje osećaju, raspoloženje se poboljšava. Kako bi ovaj prelep osećaj još više istakli, pripremili smo Vam najbolje parfeme koji sadrže predivne cvetne note.

Ženski mirisi:

Weekend for Women parfem od kuće Burberry je stvoren za prolećne vikende provedene u prirodi. Ležeran je, sladak i lagan. Naprskajte sebe sa romantičnim i radosnim mirisom, zatim krenite na eskurziju ili izlet sa porodicom. Vaša jača polovina će biti oduševljena sa novom kompozicijom koja je veoma sočna i nežno cvetna.

Weekend for women

ParisienneYvesSaintLaurent je originalni prolećni miris sa ekstraktom ljubičice, brusnice, ruže i božura. Pomalo je sladak, a pomalo seksi, sa izazovnim notama koji dočaravaju cvetna polja. Veoma je postojan i lagan, koji će da učini dan još lepšim. Izaberite Parisienne!

mosfunf0005002-full

Za mlade devojke koje obožavaju igru i energiju-MoschinoFunny!. Cvetno voćni karakter oslikava smelost i šalu koja je uvek prisutna kada cveće počne da cveta. Baš je luckast i zabavan. Parfem je namenjen za svakidašnju upotrebu i za šašave trenutke provedenih u parku sa društvom.

Provokativna i seksi magija mirisa Bruno Banani MagicWomen, zavodi i osvaja svojim oblinama i kompozicijom. Misterija je sakrivena u sočnoj dinji, ribizli i jagodi, dok je cela aroma ublažena sa cvetovima poput đurđevka i ljubičice. Senzualno se pripaja na telo i čini ženu neodoljivom.

Za muškarce:

EnergizingMan od parfemske kuće Mexx je pun poleta i energije. Parfem simbolizuje sunčano jutro u bočici koja je osvojila svet. Miris je pun optimizma i veoma uzbudljiv, neopisivo se oseća sloboda i ljubav prema životu. U visokim notama nudi spoj grejpa, narandže i vodenih nota koji prenose osećaj čistog i hladnog vazduha ledenog jutra.

mexx Energizing Man

Contradiction od CalvinKlein-a je osvežavajući začinjeni parfem za dinamičnog muškarca, stanovnika metropole, koji veruje da je veliki grad pun romantike. Miris je bogat sa citrusima, cvetovima lavande i začinima koji će dati poseban karakter kompoziciji. Iznenadite sebe ili svoju voljenu osobu sa Contradiction-om.

6a00d8341c046f53ef0147e3826c48970b

GiorgioArmaniAcqua di GiòEssenza, parfem koji ne treba posebno predstavljati. Omiljen među muškarcima. Intenzivan je, jak i snažan. Predstavlja neuništivost i bezvremenske arome. Opisuje se kao senzibilan, seksi i privlačan. Preporučujemo ga za prolećne sunčane dane kada želite da se opustite.

BossBottled od Hugo Boss-a je savršen miris za svakog muškarca. Muževan je, svež, oštar… Predivno će stajati svakom mladiću koji želi da se ističe iz mase. Topla drvena podloga ga čini neodoljivim. Visoke sveže voćne note su izvrsno izbalansirane sa cvetnim začinjenim srcem mirisa, u kojem dominiraju topli cimet i karanfilić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga