REDOVNA REVIZIJA TRAFOSTANICA

Podeli:

U utorak 6. juna zbog radova EPS-a na redovnom godišnjem održavanju trafostanice koja snabdeva električnom energijom trafostanice preduzeća na izvorištu, kao i redovne revizije istih od strane našeg preduzeća, doći će do prekida snabdevanja bunarskih pumpi električnom energijom, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja grada.

Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin za utorak 06. jun u vremenu od 8 do 12,30 časova planirani su radovi na redovnom godišnjem održavanju trafostanice „Sever“, zbog čega će doći do prekida snabdevanja električnom energijom trafostanica preduzeća na izvorištu odakle se napajaju bunarske pumpe, a što će usloviti prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U dogovoru sa EPS-om, u pomenutom periodu i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će izvršiti redovnu reviziju na sopstvenim trafostanicama na izvorištu i izvršiti postavljanje još tri merača pritiska vode na gradskoj vodovodnoj mreži.

Nakon završetka radova i puštanja električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, u roku od 45 minuta doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

U slučaju ranijeg završetka radova vodosnabdevanje će biti normalizovano pre najavljenog vremena, a u slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva sugrađane da obezbede dovoljne količine vode neophodne za osnovne potrebe tokom trajanja prekida vodosnabdevanja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga