Rebalansom budžeta načinjene značajne uštede, razrešena dva direktora iz javnih preduzeća

Podeli:

U Baroknoj sali Gradske kuće 40. put zasedali su odbornici Skupštine grada Zrenjanina. Dnevni red je na kraju sednice dopunjen, pa je na takav način imao ukupno 56 tačaka. Jedan deo se odnosio na odluke u vezi sa rebalansom III budžeta grada Zrenjanina za 2015. godinu koji je usvojen. Drugi deo se odnosio na pojedine kadrovske promene u komisijama i školskim odborima, kao i na čelu dva javna preduzeća i javne ustanove „Sportski objekti“, koji su dobili nove vršioce dužnosti direktora. Skupština je usvojila i četiri odluke u komunalnoj oblasti.

Odlukom Skupštine, dnevni red dopunjen je predlogom rešenja o razrešenju direktora JP „Radio Zrenjanin“ Gorana Starčevića. Umesto njega, na to mesto, kao vršilac dužnosti, imenovan je dipl. ekonomista Ivan Francuski.

Rešenjem Skupštine grada prestala je dužnost vršioca dužnosti direktora JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata“ Davidu Dimkiću, a za vršioca dužnosti direktora tog komunalnog preduzeća imenovan je Goran Starčević
Ukupni prihodi i primanja budžeta projektovani prethodnim rebalansom umanjeni su za 9,2 odsto i iznosiće 5.330.148.950 dinara.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga