Radovi Elektrodistribucije u tri naseljena mesta

Podeli:

Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin tri naseljena mesta: Farkaždin, Perlez i Knićanin će u sredu ostati bez električne energije, što će usloviti i prekid vodosnabdevanja u ovim naseljenim mestima.
Prema najavama Elektrodistribucije Zrenjanin za sredu 08. maja planirani su radovi zbog kojih će naseljena mesta Farkaždin, Perlez i Knićanin ostati bez električne energije u periodu od 7,30 do 13 časova.


Zbog pomenutih radova, odnosno prekida snabdevanja električnom energijom, doći će i do prestanka rada bunarskih pumpi i prekida vodosnabdevanja u navedenim naseljenim mestima, koje će potrajati koliko i prekid snabdevanja električnom energijom.


Završetak radova Elektrodistribucije i puštanje električne energije u sistem omogućiće pokretanje bunarskih pumpi, nakon čega će ubrzo doći do normalizacije vodosnabdevanja u naseljenim mestima Farkaždin, Perlez i Knićanin.


Prema najavama iz Elektrodistribucije u slučaju lošeg vremena radovi se odlažu, a u slučaju ranijeg završetka radova uslediće uključivanje napajanja korisnika pre planiranog vremena.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga