Radno vreme naplatnih mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ tokom praznika

Podeli:

Tokom praznika Sretenje – Dan državnosti neće raditi službe i šalteri u Korisničkom centru, kao ni naplatna mesta u gradu. Za vreme praznika dežuran je broj za prijavu kvarova i ekipe za intervencije na javnim mrežama.

Za vreme praznika Sretenje – Dan državnosti, koji se praznuje neradno, u utorak 15. i sredu 16. februara neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ u gradu, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne koji se nalaze u Korisničkom centru u Petefijevoj 3.
Ostalim danima sve službe i šalteri u Korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu.

Svi zahtevi i reklamacije koji putem korisničkog mejla info@vikzr.rs pristignu tokom prazničnih dana, biće zavedeni i prosleđeni na rešavanje prvog narednog radnog dana.

Tokom praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kao i svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga