Radno vreme Lidl prodavnica za vreme praznika

Podeli:

Novu 2020. godinu kompanija Lidl Srbija dočekaće praznično, pa će se 31.12. raditi skraćeno, od 8 do 18 časova. Prvi dan Nove godine u svim Lidl prodavnicama biće neradan. Narednog dana, 2. januara, radiće se uobičajeno, od 8 do 22 sata. Na Badnji dan, radno vreme će biti skraćeno i prodavnice će biti otvorene od 8 do 18 časova. Božić će takođe biti neradan, dok se od 8. januara nastavlja sa regularnim radnim vremenom – od 8 do 22 sata.

Prvi savremeni diskont u susret Novoj godini donosi specijalne akcijske ponude za pripremu praznične trpeze po povoljnim cenama. Za one koji nisu spremili poklone za najmlađe, u ponudi su i dalje mali i veliki novogodišnji paketići.

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 37 prodavnica u 26 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

PROJEKAT SUFINANSIRAO GRAD ZRENJANIN
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga