Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, intenzivno rade na uklanjanju štete jučerašnjeg nevremena

Podeli:

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, od sinoć intenzivno rade na saniranju štete,nastale kao posledica nevremena, koje je sinoć posle 22 časa pogodilo naš grad. Jak vetar, uz obilne padavine, lomio je drveće, pri čemu su polomljene grane na kolovozima i trotoarima, ometale kretanje saobraćaja i pešaka.

Na saniranju štete, sinoć su radile dve ekipe, testeraši, a od vozila korišćen je traktor sa prikolicom, koji je služio za utovar i odnošenje granja. Intervenisano je na više lokacija, a najviše je bilo posla u Pančevačkoj (kod Jugoremedije), Beogradskoj (kod Enmona), Žabaljskoj, Miletićevoj, ul. Despota Stefana, Gundulićevoj, Jug Bogdana, u naselju 4.juli, na Bulevaru Veljko Vlahović, u centru grada, kod dečijeg dispanzera, kao i na
starom, aradačkom drumu.
 

„Radnici su i dalje angažovani na terenu, na teritoroji celog grada. Posao će biti završen uskoro, najefikasnije moguće. Trenutno, naše dežurne ekipe rade na uklanjanju granja, sakupljanju raznetog otpada i vraćanju mobilijara na mesto. Sve službe Preduzeće su angažovane i rade vrlo predano, molimo građane za strpljenje, a šteta će biti uklonjena u najskorije vreme“, istakao je direktor JKP Čistoće i zelenila Nemanja Milinković.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga