Protest za ispravnu vodu za piće

Podeli:

UG „Eko Tok“ Zrenjanin zajedno sa GG „Naš Grad Naša Stvar“ organizovaće protest u subotu, 15.02 2014. u 11h na Trgu Slobode. Pitanje izgradnje fabrike vode u našem gradu aktuelna već 27 godina. Činjenica je da se malo po tom pitanju uradilo i da nama iz slavina i dalje curi voda sa bojom, ukusom i mirisom.

;a[a sa vodom

Voda iz vodovoda je zabranjena za piće i pripremanje hrane punih 10 godina, a za to vreme dobili smo jednu česmu sa ispravnom vodom. Zrenjanin je najveći potrošač flaširanih voda i meka je za trgovce koji se bave prodajom istih mada ne mogu svi da priušte sebi kupovnu vode.

Činjenica je da ne postoji ni jedna politička organizacija koja je obećavala rešavanje tog problema decenijama unazad i kada je dobila priliku i poverenje građana, nije uradila ništa kako bi građani imali zdravu i čistu vodu za piće rekao je za Santos Dejan Protić osnivač i zastuonik UG“Eko tok“

Protest za čistu vodu

Jedinu preostalu mogućnost  vide u tome da se mi građani u što većem broju okupimo na Trgu Slobode tog dana u to vreme  i iskažemo svoje nezadovoljstvo.
Moramo staviti do znanja čelnim ljudima ovog grada da ne mogu da se ponašaju kao što su se do sad ponašali. Izaći ćemo sa jasnim zahtevom da se problem vode u ovom gradu mora početi rešavati momentalno kao prioritet broj jedan zaključio je Protić. Nećemo trpeti nikakva obećanja, i nećemo čekati nikakve rokove, hoćemo dela i hoćemo ih odmah!

plasti;ne fla[e

Zato pozivamo sve ljude da dođu i dokažu da im je stalo do ovog grada, da im je stalo do sebe samih, svoje dece i svojih sugrađana poručili su organizatori

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga