Pritvoren sugrađanin koji je svakodnevno zlostavljao i mučio Zrenjaninca

Podeli:

o nalogu Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, pripadnici Područne policijske uprave u Zrenjaninu uhapsili su i odredili meru zadržavanja u trajanju do 48 časova, licu G.S. ( 1983.g.) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti  i krivično delo zlostavljanje i mučenje.
Dana 06. juna 2021.godine osumnjičeni G.S. priveden je Osnovnom javnom tužiocu radi saslušanja i daljeg postupanja prema istom.
Osumnjičenom G.S. ( 1983.g.) iz Zrenjanina se stavlja na teret da je od sredine meseca maja 2021.godine bio nasilan i agresivan prema oštećenom D.D iz Zrenjanina, koji je stanovao kod njega u stanu, te budući da je osumnjičeni fizički snažniji od oštećenog, kao i da oštećeni zna da je osumnjičeni izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog dela Ubistvo, oštećeni se plašio da osumnjičenog prijavi policiji. Od polovine maja meseca pa do početka juna meseca 2021.godine, osumnjičeni je svakodnevno zlostavljao i mučio oštećenog, na taj način što ga je tukao po glavi i telu, najčešće u predelu rebara i to rukama i nogama, te je jednog dana krajem meseca maja 2021.godine, osumnjičeni uzeo nož i njime ubo oštećenog u predelu butine leve noge, nakon čega je dana 05. juna 2021.godine kada je oštećeni rekao osumnjičenom da ne može da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, osumnjičeni G.S. pretio oštećenom da će ga ubiti ukoliko ga bude prijavio policiji, kao i da ukoliko zbog njega bude išao u zatvor, da će oštećeni biti mrtav kada on izađe iz zatvora, a nakon toga mu je uzeo mobilni telefon.Oštećeni je plašeći se za svoju bezbednost u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prvo prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica.
Okrivljenom je nakon saslušanja pred Osnovnim javnim tužiocem u Zrenjaninu, određen pritvor u trajanju do 30 dana.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga