Prigradska naselja u sistemu gradskog autobuskog prevoza, nove linije i red vožnje

Podeli:

Autobuski prevoznik“Net Bus“ uveo je četiri nove gradske linije: Aradac-Zrenjanin-Mihajlovo-Jankov Most, Elemir-Zrenjanin (Centar) -Lazarevo, Zrenjanin (Centar) -Ečka-Stajićevo i Klek-Zrenjanin (Aviv Park).

Grad Zrenjanin angažovao je stručnjake za izradu Studije javnog saobraćaja i zatražio adekvatna i primenjiva rešenja za novu organizaciju javnog gradskog prevoza, koja se nije menjala 3 decenije.

“U skladu sa novim linijama gradskog prevoza, glavno čvorište za presedanje putnika je gradska magistrala. Naseljena prigradska mesta imaće više polazaka, na svakih sat vremena, a samim tim očekujemo da putnici u većoj meri koriste javni gradski prevoz”, istakao je Goran Agramović, direktor “Net Bus”-a.

Cena povratne karte iznosiće 150,00 dinara. Za mnogobrojne meštane ovih naseljenih mesta, ovaj organizovani prevoz znači puno.

Nove linije javnog gradskog prevoza startuju sutra, 30. marta, a polasci su svakim danom od 05:00 – 22:00 časa, u intervalu od sat vremena. Više pogledajte u informativnoj emisiji „Dan“ u 19 i 22 časa.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga