Preminuo Miloš Markov

Podeli:

Šestogodišnji Miloš Markov iz Zrenjanina, preminuo je juče u Novom Sadu. Ovaj mališan je bolovao od akutne limfoblastne leukemije. Sahrana malog Miloša obavila se danas u 15 sati na Gradnuličkom groblju u Zrenjaninu.

Miloš Markov

U cilju pripreme za transplantaciju koštane srži, Milošu je hitno bila potrebna pomoć u vidu finansijskih sredstava te s njegovi sugrađani i drugari iz Zrenjanina organizovali humanitarni koncert i ples kako bi sakupili novca za njegovo lečenje.

– Dragi prijatelji moj veliki borac Miloš izgubio je poslednju bitku. Umro je u novosadskoj bolnici. Počivaj u miru sine – napisao je Milošev tata Saša Markov na svom fejsbuk profilu.

Ovaj šestogodišnji dečak iz Zrenjanina tri godine je živeo sa ovom stravičnom bolešću, koja mu se u finalnoj fazi proširila i na mozak, zbog čega je hitno morao na lečenje u specijalnoj bolnici u Frankfurtu, za šta njegova porodica nije imala novca.

Nakon prekjučerašnje sahrane male Anastasije Trajković iz Vranja, mali Marko je drugo dete koje je preminulo ove godine a za koje je sakupljana novčana pomoć za lečenje.

Počivaj u miru Miloše, mnogi tuguju za tobom…

 

 

Foto:facebook

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga