Prekid vodosnabdevanja zbog investitora

Podeli:

Grad Zrenjanin najavio je prekid vodosnabdevanja zbog radova investitora na postrojenju za prečišćavanje pitke vode od 23 do 07 časova. JKP „Vodovod i kanalizacija“ će po nalogu gradonačelnika obustaviti isporuku sirove vode postrojenju u navedenom vremenu, a po okončanju radova ponovo krenuti sa snabdevanjem postrojenja.


Grad Zrenjanin je izdao saopštenje da će zbog rešavanja problema sa pritiskom vode u mreži i prepravki koje će investitor, odnosno izvršilac usluge prečišćavanja vode, izvršiti na postrojenju za prečišćavanje vode radi poboljšanja pritiska u gradskoj vodovodnoj mreži, doći do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada od večeras u 23 časa do sutra ujutru u 7 časova.

U saopštenju se navodi da gradonačelnik Čedomir Janjić ima uveravanja od investitora da će se potruditi da najavljeni prekid vodosnabdevanja traje kraće od najavljenog vremena i da će uraditi sve kako bi prepravka bila što pre završena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će po nalogu gradonačelnika obustaviti isporuku sirove vode postrojenju u navedenom vremenu i ponovo krenuti sa isporukom iste u momentu pristizanja obaveštenja od strane investitora da su planirani radovi završeni i da je postrojenje spremno za rad.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin sve pristigle žalbe korisnika na pritisak vode u mreži prosleđuje menadžmentu postrojenja za prečišćavanje pitke vode, i ukazuje im na sve probleme u vezi vodosnabdevanja. Od 24. februara celokupno vodosnabdevanje grada vrši se preko postrojenja, pa samim tim naše preduzeće nema uticaj na količinu i pritisak vode u mreži, navodi se u saopštenju. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga