Predstava „Sin“ u Kulturnom centru Zrenjanina

Podeli:

Predstava “Sin” beogradskog pozorišta “Atelje 212” biće izvedena na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 28. septembra u 20 časova. Komad je urađen po tekstu Florijana Zelera francuskog romansijera i dramskog pisca dobitnika mnogih prestižnih priznanja za dramsko stvaralaštvo između ostalih – Molijerove nagrade. Časopis “Gardijan” ga je proglasio “najuzbudljivijim dramskim piscem našeg vremena”.
Predstavu je režirala Ana Tomović a glumački sastav čine Luka Grbić, Svetozar Cvetković, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Branislav Zeremski i Relja Janković. Kako se navodi komad pažnju usmerava na porodične odnose i adolescentsku depresiju sina koji pati nakon razvoda svojih roditelja. Pisac vešto i precizno istražuje osećanja svojih junaka, unutrašnja previranja i njihove međusobne odnose.

Informacije o prodaji karata:
063/562783
023/566712

Karte će se prodavati od 4. septembra na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1700 i 1500 dinara (u zavisnosti od mesta sedenja).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga