Povređene četiri osobe proteklog vikenda

Podeli:

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode, obe sa povređenim licima u kojima su 4 lica zadobila lakše telesne povrede.

Policija ispred suda
Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 155.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i neustupanja prvenstva prolaza.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 18 učesnika u saobraćaju i izdato je 77 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača, od toga 8 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 3 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 6 vozila i to 2 zbog isteka važnosti registracione nalepnice, 2 neregistrovana vozila i 2 zbog tehničke neispravnosti.

Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju, da će saobraćajna policija pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje najtežih prekršaja (upravljanje pre sticanja prava, upravljanje pod dejstvom alkohola, prolazak kroz crveno svetlo, itd).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga