POPUSTI DAMAMA

Podeli:

Bliži nam se Dan žena, jedan od najlepših praznika koji slavi žensku mudrost, jedinstvenost i lepotu duha.

Iako se često karakterišu kao nežniji pol, evidentno je da su žene sadašnjice vrlo snažne, mudre i praktične zbog čega su u većini slučajeva baš one zadužene za mnoge odluke unutar porodice. Žene najčešće iniciraju promenu rasporeda nameštaja u domaćinstvu, zadužene su za odabir boja zidova i raznih dekora, kao i za izbor kupatilskih elemenata poput toaletnih ormarića, tuš kabina/paravana i slično. Prilikom kupovine u našim prodajnim objektima, neretko su dame glavni akteri u izboru kompletne kupatilske opreme i stvaranju toplog, skladnog, porodičnog okruženja.

Kako bismo obradovali sve naše dame, iskazali im zahvalnost i poštovanje koje zaslužuju – u svim našim prodajnim objektima 8. i 9. marta obeležavamo Dan žena novom akcijom POPUSTI DAMAMA! Ova velika AKCIJA posvećena pripadnicama lepšeg pola podrazumeva 25% popusta na asortiman tuš kabinaparavana kupatilskog nameštaja brenda „Keramika Jovanović“!

Mi mislimo na sve majke, bake, supruge, sestre, drugarice… i zato vas pozivamo da nas posetite 8. i 9. marta, iskoristite našu veliku akciju i proslavite Dan žena zajedno sa nama!

Samo 8 i 9. marta posetite jedan od naša tri prodajna objekta: Lazarevački drum 13 Zrenjanin, Železnička bb Zrenjanin, Vujice Vujanov bb Melenci i iskoristite akciju POPUSTI DAMAMA! Zapratite nas na facebook-u (linkovano do: https://www.facebook.com/ogrevzrenjanin) kako biste ostali informisani o svim akcijama i novitetima iz naše ponude!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga