Poplavljene zgrade u centru Zrenjanina

Podeli:

U toku noći između petka i subote polavljeni su podrumi tri ustanove kulture u centru grada, Narodnog pozorišta „Toša Jovanović, Savremene galerije i Narodnog muzeja.
NAJAVA IZLOZBE U SAVREMENOJ GALERIJI
Odmah po prijavi havarije ekipe JKP „Vodovod i kanalizacije“ su izašle na teren, prvo je prekinuto vodosnabdevanje ovih objekata i odmah se krenulo sa ispumpavanjem vode iz poplavljenih podruma. Voda je u podrumima dostizala i visinu od dva metra.

Nakon što voda u potpunosti bude izvučena moći će da se utvrdi tačan uzrok nastale havarije, da se sprovede zvanična istraga i utvrdi ko je odgovoran za nastalu havariju, kao i da se načine zapisnici o nastaloj šteti.

Ono što je sigurno, za havariju nije odgovorno JKP „Vodovod i kanalizacija“, jer je odmah izvršena provera od strane naših ekipa i ustanovljeno je da su instalacije, o kojima brine Vodovod i koje dolaze do samih objekata čiji su podrumi poplavljeni, uredne i da funkcionišu u najboljem redu, što znači da se uzročnik poplava nalazi unutar nekog od spomenutih objekata, a tačne podatke javnost će saznati nakon sprovedene zvanične istrage.

Ovom prilikom zahvaljujemo se radnicima naših ekipa koje su brzinom reagovanja, znanjem i požrtvovanošću u saniranju nastale havarije još jedanput pokazali visok nivo obučenosti i sposobnosti.

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga