Pomozite da se prikupe sredstva za Lanu

Podeli:

Grupa „Tate za Lanu“ poziva vas u nedelju, 04.10.2020. sa početkom u 14h u Plankovu baštu i da pomogete maloj Lani Jovanović.

Fotografi Darko Nađalin i Nenad Blažin, su u želji da pomognu organizovali fotografisanje, pripomognuti kolegom Ivanom Ilijevskim, gde bi sav prihod išao u pomoć devojčici. Prvobitna ideja se brzo razvila, pa će nedelja biti pravi porodični dan, sa mnogo aktivnosti namenjenih kako deci, tako i odraslima.

Program smo na osnovu aktivnosti svih učesnika i donatora podelili na nekoliko segmenata:

BAZAR sa početkom u 14:00
Na bazaru će svi koji žele moći da učestvuju i prodaju nešto od svoje garderobe, knjiga, igračaka,poslastica iz domaće radinosti…

Dunđa i drugari Band 14:00 -17:00 izvode svoj muzički program uživo.

Free Dance 14:00 – 14:30 će izvoditi svoj plesni program i muzičko razmrdavanje za decu.

Odbojkaški klub „Volejstars Zrenjanin“ 14:30-15:00, javna prezentacija trenažnog procesa.

Deca će moći da se pridruže odbojkašicama i nauče ponešto o ovom veoma interesantnom, a za našu zemlju i veoma trofejnom sportu.

NTC 15:00 – 16:00

NTC ekipa predvođena Teom Topić Laništanin organizuje radionicu čiji je cilj podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanje koordinacije pokreta i motorike i sticanja funkcionalnog znanja.

Likovna radionica 16:00 -17:00 sa Dijanom Pantelić

Hor Muzičkog zabavišta „Sanjalice“ 17:00-18:00 donosi dečiju radost i repertoar sa mladim humanitarcem i harmonikašem Dariom Mihaljevićem iz Muzičke škole „Josif Marinković“ koji izvodi deo svog nagrađivanog programa.

PREDSTAVA 18:00 „Šumski bluz“ telesne perkusije u organizaciji Cekoma.

JOŠ ŠTAMPE I FOTOGRAFIJE

Štamparija UltraPlanet će ponuditi neke od svojih proizvoda, a proslavljeni fotograf Predrag Kostin će izložiti i ustupiti na prodaju svoje fantastične fotografije divljači Srbije (https://www.instagram.com/divlja_srbija/ ).

PODRŠKA
Da sve bude još lepše, sigurnije i uspešnije podršku nam daju Kulturni Centar , PerSu Marketi i Diskont pića Valor, knjižara Moja Mašta, Maestro, Milupino, Vrakelino…

Svi koji koji žele da učestvuju mogu da se prijave. Novac će se ubacivati u kutije na licu mesta, a sav prihod od akcije će biti uplaćen direktno na račun male Lane Jovanović, te vas molimo da podržite našu akciju u što većem broju.

U slučaju lošeg vremena program ćemo pomeriti u prostorije Kulturnog Centra Zrenjanin. Da Lana ozdravi!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga