Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifiкacije organske

Podeli:

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifiкacije  organske proizvodnje na teritoriji  AP Vojvodine u 2022. godini.

Cilj konkursa  je unapređenje organske proizvodnje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini. Predmet konkursa je dodela sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije organske proizvodnje u 2022. godini.

Bespovratna sredstava koja se dodeljuju po ovom konkursu namenjena su za troškove kontrole i sertifikacije proizvoda dobijenih po metodama organske proizvodnje od ovlašćenih organizacija koje izdaju sertifikat, za organske proizvode u 2022. godini.

Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno 1.000.000,00 dinara. Sredstva za podršku investicija po konkursu dodeljuju se bespovratno. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu: do 80% od ukupno prihvatljivih troškova investicije.

Prilikom obračuna, uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu
vrednost (PDV).
Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste
100.000,00 dinara.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga