Pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević dobitnik Mostarske povelje

Podeli:

Dodela prestižne nagrade pod nazivom Mostarska povelja, održano je u Mostaru u prisustvu velikog broja zvanica iz regiona. Priznanje se dodeljuje kao podstrek za jačanje i razvoj prosperiteta u okviru regiona.

Mostarska povelja je novoustanovljeno priznanje koje zajednički dodeljuju Jadransko-jonski i Podunavski region, u čast onih uglednika, javnih radnika i drugih delatnika i institucija koji doprinose unapređenju saradnje u svim oblastima privrednog i društvenog stvaralaštva.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, jedan je od dobitnika ovog prestižnog priznanja i tom prilikom je istakao značaj međuregionalne saradnje i povezivanja svih ključnih aktera, institucija i pojedinaca u regionu, u cilju jačanja svih grana privrede, preduzetništvo, a posebno u pogledu kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda regiona.

Ovo značajno priznanje simboliše uspeh i prema rečima organizatora, ono je most koji ne poznaje i ne priznaje granice, ono je radost u stvaranju i sreća ovaploćene vizije.

Ovogodišnji dobitnici iz Republike Srbije su, pored sekretara Ivaniševića, i generalni direktor kompanije ,,Trajal“ iz Kruševca, Miloš Nenezić, i pesnik Pero Zubac.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga