Počelo očitavanje vodomera u naseljenim mestima

Podeli:

Nakon uspešno završenog drugog kruga očitavanja stanja vodomera korisnika u samom gradu, od tri koliko će ih biti ove godine. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ kreću sa očitavanjem vodomera u naseljenim mestima na teritoriji grada Zrenjanina. Prvo će se očitavati vodomeri u naseljenim mestima Čenta, Perlez i Aradac, gde prvi krug očitavanja nije izvršen zbog visokog nivoa podzemnih voda. Od ponedeljka 08. juna kreće i drugo redovno očitavanje vodomera u ostalim naseljenim mestima.

vodomer1
Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Oni su zamolili građane da u tom vremenskom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima, da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.
Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na kojima mogu da jave stanje sa svojih vodomera. To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13,30 časova na sledeće telefone: 023- 530-344, 023- 593-003, 023- 535-773.

Takođe, na pomenute telefone svi građanikoji to žele, i pre posete čitača, mogu prijaviti stanje na svojim vodomerima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga