Pioniri OK Proleter prvaci Vojvodine

Podeli:

Juče je u Kleku odigrano finale prvenstva Vojvodine za pionire. Učešće su uzele četiri ekipe i to OK Proleter Zrenjanin, OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca i novosadski klubovi SK Volley i Vojvodina.

U prvoj polufinalnoj utakmici dečaci Proletera pobedili su vršnjake iz Stražilova rezultatom 3:0 u setovima, dok je  Vojvodina pobedila ekipu SK Volley-a. U finalu su igrali Proleter i Vojvodina.

“Fenomenalno se osećam. Svaka im čast kako su igrali  momci Ja skidam kapu ovoj deci. Večeras se mogla videti vrhunska odbojka u njihovom uzrastu do 16 godina. Protivnik je bio dosta jak ali moji momci su bili sjajni i zasluženo  su slavili rezultatom 3:1 u setovima. U klubu zaista veliku pažnju obraćamo na rad sa njima. Sve su to samo naša deca, iz našeg kluba. Na kraju je bilo suza i puno emocija. Ova deca imaju šansu da od odbojke naprave nešto u svom životu, jer oni to vole mnogo i to su i pokazali večeras. Naš kapiten Dušan Zečić zasluženo je poneo epitet najboljeg pojedinca-MVP turnira, a Srđan Štrbac najboljeg blokera, rekao je trener pionira Darko Jančić.

Želim da se zahvalim našim navijačima, roditeljima i prijateljima kluba koji su nam večeras dali punu podršku sa tribina. Bez njih ova titula ne bi mala ovakav sjaj.

Državno prvenstvo sledi u maju mesecu. O mestu odigravanja i terminu obavestićemo na vreme našu vernu publiku.

Za naš tim igrali su: Zečić -kapiten, Jelisić, Tričković, Štrbac, Stankov, Banč, Funduk, Šesto, Tančić, Markov, Šamanc, Stoiljkovski, Rakić i Đakovački

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga