PerSu utorak je pun pogodak!

Podeli:

Da svaki septembar simoblizuje neki novi početak, neki novi list, pokazuju nam DTL PerSu marketi, koji s ponosom najavljuju početak nove akcije – PerSu utorak pun pogodak!

DTL PerSu marketi najavljuju da ćete od sada, svakog utorka moći da pronađete jedan od svojih omiljenih artikala na SuPer akcijskoj ceni u svim njihovim marketima.

Nova DTL PerSu akcija počinje u utorak, 17. septembra, a na SuPer akciji ovog utorka je Toalet papir Zewa Deluxe pure white 16 rolni po ceni od samo 499.99 rsd/pak.

U skladu s našom tradicijom dobrog komšije, trudimo se da svakodnevno mislimo o našim kupcima, pružimo im što bolju uslugu, cene i kvalitet proizvoda. Otuda i ova akcija PerSu utorak, za koju se nadamo da će još više doprineti našoj podršci da kupovina osnovnih životnih potrepština bude što pristupačnija. Pored ove nove akcije, u DTL PerSu marketima možete pronaći preko 80 artikala sa Najboljom cenom, ali i širok asortiman proizvoda obeleženih oznakom „Uvek SuPer cena“ koji predstavljaju redovno niske cene – kupovinom ovih artikala potrošači štede i kada ne kupuju na akciji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga