PERSU UTORAK – DAN KADA ZAJEDNO ŠTEDIMO

Podeli:

Svakog utorka, posle 17h, PerSu kupcima dar od 10% popusta na račune preko 2.500 dinara

Želja dva brata da u okviru jednog malog objekta u Vojvodini komšijama pruže najbolje, vremenom je postala misija i inspiracija svih zaposlenih u preko 160 PerSu maloprodajnih objekata. Vojvodina je dom osnivača ove kompanije i taj vojvođanski, domaćinski odnos uvek je prisutan. On se ogleda i u tome da kreiraju i razvijaju ambijent za održivi razvoj i razvoj domaćih prehrambenih proizvoda, vrhunskog kvaliteta, ali i da vrlo često obraduju svoje cenjene kupce.

Upravo iz ovog razloga, svakog utorka posle 17h, u svim PerSu marketima u okviru akcije PERSU UTORAK, očekuje vas 10% popusta na kupovine preko 2.500 dinara. Akcija važi od utorka, 9. maja 2023. godine i traje do daljnjeg. Više informacija PerSu ponudi i o ovoj akciji možete dobiti na strani https://persu.rs/persu-utorak-10/.

„Ovom akcijom želimo da doprinesmo očuvanju kućnog budžeta naših sugrađana, ali i da im se zahvalimo za poverenje koje nam ukazaju već 26 godina. PERSU UTORAK akcija je samo jedna od usvojenih mera menadžment tima kompanije PerSu, koje će biti preduzete u narednom periodu u cilju očuvanja životnog standarda naših sugrađana i suočavanja sa izazovima inflacijskih promena.“ – poručuju iz PerSu marketa.
Drugi, možda i bitniji razlog, je PerSu težnja da u svakom trenutku njihovim komšijama budu dostupni proizvodi visokog kvaliteta, najviših standarda, što podrazumeva i njihovu apsolutnu svežinu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga