„PerSu marketi“ bodre VK „Proleter“

Podeli:

„Naše, nama vredno“ je projekat kroz koji PerSu marketi aktivno ulažu u razvoj celokupne zajednice kroz podršku lokalnim proizvođačima, afirmisanju malih porodičnih biznisa, stvaranju uslova za nova radna mesta. Ovaj značajan projekat prevazilazi sferu ekonomskog napretka, te aktivno inicira i razvoj sporta i kulture.


Podrškom zrenjaninskom VK „Proleter“ PerSu marketi ulažu u razvoj sporta, a to je i te kako važna investicija za zdravu budućnost. S druge strane, rukovodstvo i treneri VK „Proleter“ svakodnevno promovišu duh olimpizma, podstiču fer plej, približavaju sport mladima, uče ih pravim vrednostima.


„Vaterpolo je mnogo više od rezultata u bazenu! Vaterpolo je timski sport, gde svaki igrač zna da je nemoćan bez ostatka ekipe. Upravo tako i PerSu marketi kroz projekat „Naše, nama vredno“ jačaju svoju zajednicu kao svoj tim, gledaju na njih kao na svoje saigrače, znajući da je cilj zajednička pobeda“, poručuju iz PerSu marketa.


Mladi vaterpolisti VK „Proleter“ su inspiracija svojoj generaciji i generacijiama koje dolaze. Njihov trud i rezultati treba da podstaknu mlade da se bave sportom, da neguju sportski duh, da razumeju značaj sporta u fzičkom i emotivnom razvoju. Imajući u vidu pozitivne efekte sporta na razvoj mladih, rukovodstvo PerSu marketa se odlučilo da bude oslonac ovom timu na tom putu.


Motivisanje mlađih generacija da odrastaju uz sport je važan cilj kome zajednički treba da pristupe lokalna samouprava, rukovodstvo klubova, kao i predstavnici privrede, a podrška PerSu marketa VK „Proleter“ je primer koji svakako treba slediti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga