PerSu komšija se vratio u Taraš – otvoren novi PerSu market

Podeli:

U četvrtak 21. jula od 9h, otvoren je novi PerSu market u Tarašu na adresi Trg Svetozara Markovića 1. Novi market u prostoru od oko 120 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine.

Kako iz kompanije PerSu napominju, novi market u prostoru od oko 120 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.” – poručuju iz PerSu marketa.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Tarašu će ponovo uživati u svakodnevnoj kupovini.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga