PERSU BRINE O ZRENJANICIMA

Podeli:

Voda je moćan element, posebno kada je u pitanju naše zdravlje. Bez vode nema života. Ona je, sigurno, jedan od najvažnijih elementa. Međutim, mnogobrojne aktivnosti ljudi na planeti ozbiljno utiču na svetske rezerve pijaće vode. Slično se dešava i u našem Zrenjaninu.

PerSu marketi kao društveno odgovorna kompanija, koja ima svoje maloprodajne objekte i u ovom gradu, vodi računa o svojim komšijama i lokalnoj zajednici u kojoj posluje.

Svesni činjenice da Zrenjanin godinama unazad ima problem sa pijaćom vodom, osećamo odgovornost i želju da pomognemo u prevazilaženju problema sa kojima se naši sugrađani suočavaju. Odlučili smo da našim, dragim zrenjanincima omogućimo da po pristupačnoj ceni kupe vodu i na taj način zadovolje svoje dnevne potrebe, a samim tim očuvaju svoje i zdravlje svojih porodica.

Telo koristi vodu u svim svojim ćelijama, organima i tkivima kako bi pomoglo u regulaciji temperature i održavanju drugih telesnih funkcija. Voda gasi žeđ, ali i reguliše telesnu temperaturu i održava vlažnost tkiva u telu. Muškarcima se preporučuje da konzumiraju do 3,7 litara tečnosti dnevno, a ženama do 2,7 litara. Upravo zato u periodu od 10. aprila do 9. maja 2023. godine, u zrenjaninskim PerSu marketima imamo specijalnu akciju koja pokriva dnevne potrebe jednog para za unosom vode: negazirana voda “Fina” od šest (6) litara biće dostupna po SuPer ceni od 79.90 rsd.

Napominjemo da tečnost možemo unositi direktno iz vode, pića uopšte, i hrane poput voća i povrća, koje je takođe deo kvalitetne ponude PerSu marketa širom Vojvodine i Beograda.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga