Pedofil i otac dvoje dece „devojčici“ iz Zrenjanina slao svoje sramne fotografije, uhvatili ga lovci na seksualne predatore

Podeli:


Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je pedofila – Makedonca, koji trenutno živi u Dubrovniku kako se preko Fejsbuka dopisuje sa navodno 12-godišnjom devojčicom iz Zrenjanina. Prema hrvatskom zakonodavstvu, namera bez fizičkog kontakta nije krivično delo


Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je pedofila – Makedonca, koji trenutno živi u Dubrovniku kako se preko Fejsbuka dopisuje sa navodno 12-godišnjom devojčicom iz Zrenjanina.

Grupa Stoppedofiliji redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa devojčicama iza čijih izmišljenih profila stoje lovci na seksualne predatore.
Tako je ulovljen oženjeni Makedonac, koji se predstavio kao Koce Dinovski iz Đevđelije, na privremenom radu u Dubrovniku, Hrvatska. On se mesecima dopisivao sa devojčicom koju je upoznao preko Fejsbuka nagovarajući je na bludne radnje.

Makedonac je maloletnici slao fotografije svog polnog organa i poruke eksplicitne sadržine, a nju je nagovarao da mu pošalje gole slike i fotografije njenih genitalija.

Navodno maloletna devojčica, iza čijeg izmišljenog profila stoje lovci na seksualne predatore, pedofilu je odgovorila da mu neće postali svoje slike sve dok ne potvrdi svoj identitet i ne pošalje joj dozvolu o privremenom boravku u Hrvatskoj.


Pedofil je „pao“ na mamac i poslao skeniranu boravišnu dozvolu Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Na taj mamac pedofil iz Makedonije se upecao, pa je „devojčici“ poslao skeniranu fotografiju svoje dozvole o privremenom boravu u Hrvatskoj. Nakon toga, „devojčica“ je prekinula komunikaciju sa njim.

Ovo je prvi slučaj ove godine da su lovci na seksualne predatore u zemljama bivše Jugoslavije uhvatili pedofila na području Hrvatske.

Prema hrvatskom zakonodavstvu, namera bez fizičkog kontakta nije krivično delo, a policija u Dubrovniku verovatno još nije upoznata sa ovim slučajem.

Inače, Makedonac – pedofil je otac dvoje maloletne dece, čije zajedničke fotografije sa njim je objavio na svom Fejsbuku.

Akcija lovaca na seksualne predatore u zemljama bivše Jugoslavije može se videti na Fejsbuk stranici Stoppedofilijisp.

Izvor:www.telegraf.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga