PAS NAŠAO TELO Policija istražuje da li je u Zrenjaninu pronađena uglenisana žena iz Beograda

Podeli:

Policija iz Zrenjanina vodi intenzivnu istragu zbog ugljenisanog tela koji je pronađen u nedelju kod kanala Dunav-Tisa-Dunav nedaleko od sela Lazareva. U interesu istrage ne saopštavaju se detalji. Policija je na terenu, a telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, pišu „Novosti“

Telo su otkrili mesni lovci, prilikom povratka iz lova, u nedelju oko 15 časova. U jednom trenutku lovački pas pojavio se sa delom ljudskog tela u zubima. Potraga lovaca ubrzo je otkrila ugljenisano telo, za koje se pretpostavlja da je ženska osoba, zbog veličine pronađenog stopala.

U Lazarevu se može čuti da je beogradska porodica od mesne zajednice zatražila informaciju o svom članu R. R. (53), koja je nestala 17. novembra, a poslednji put viđena je u Zrenjaninu dan kasnije. Žena je rođena u Lazarevu, gde ima rođake, ali tek nakon rezultata obdukcije znaće se da li je reč o R. R. Nezvanično se saznaje da je na drugom kraju sela pronađena ženska torbica sa dokumentima, što bi moglo da pomogne u rasvetljavanju ove misterije, pišu „Novosti„.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga