Ovog leta duplo više turista iz preko 50 zemalja potvrdilo dolazak na Sea Dance!

Podeli:

Nakon osvojene titule Najboljeg evropskog festivala do 40.000 posetilaca po danu, Sea Dance nastavlja da niže uspehe i obara nove rekorde. Na više od mesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na Jazu, jednoj od najlepših plaža na Jadranu, duplo više gostiju je obezbedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine! Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Severne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regiona.

Capital_Cities_EXIT

Tokom jučerašnjeg dana, u Crnoj Gori počela je prodaja dnevnih ulaznica za festival, a za manje od 24 sata, prvi kontigent ulaznica po poklon ceni sa 50 odsto popusta u odnosu na redovnu, je rasprodat.

U duhu ovogodišnje proslave nagrade za Najbolji evropski festival, nastavlja se akcija i od danas se u prodaji može naći novi, veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi  2.990 dinara, dok je cena za ostale dane pojedinačno 2.390 dinara.

Prodigy_at_Exit_Adventure_Sea_Dance_2015

Ostalo je još samo dva dana do isteka akcije „4+1“. Svi oni koji žele da uz kupljene četri ulaznice za sva četiri dana Sea Dance festivala ili celu Exit Avanturu, peti komplet ulaznica dobiju na poklon, treba da požure, jer se akcija „4+1“ bliži rasprodaji!

Četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival po promo ceni, sa 60 odsto uštede u odnosu na finalnu cenu, mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne po ceni od svega 2.990 dinara za sedam dana morske ekstravagance!

Exit_2014

Ovogodišnji Sea Dance festival okupiće plejadu svetskih muzičkih imena. Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dve i po decenije, kao i singlove sa novog albuma „The Day is my Enemy“, na glavnoj festivalskoj bini pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko, Roisin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski tro Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza KolektivBrookes BrothersBlack Sun Empire,Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS, Crew Love: Soul Clap,  Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman, Doorly. Nova imena headlinera festivala kao i svih ostalih izvođača biće objavljena u narednim danima.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga