Otvorena za saobraćaj deonica puta Zrenjanin-Ečka

Podeli:

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je u predviđenom roku završilo radove na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže koji se proteže ispod državnog puta Zrenjanin – Ečka kod industrijske zone „Jugoistok 2“, pa je u nedelju 26. decembra ova deonica ponovo otvorena za saobraćaj motornih vozila.

Završeni su i radovi na vraćanju putne površine u prvobitno stanje, a u proteklih dva dana vršeno je uklanjanje građevinskog materijala i pranje asfalta kako bi se u potpunosti obezbedili uslovi za bezbedno i neometano funkcionisanje saobraćaja.

U nedelju 26. decembra u prepodnevnim časovima uklonjene su znakovne blokade i deonica puta Zrenjanin – Ečka je ponovo otvorena za saobraćaj.

Privremeni krak puta koji je korišćen tokom izvođenja radova, a koji je omogućio neometano funkcionisanje saobraćaja, je zatvoren i obeležen znakovnom signalizacijom.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin nastavlja radove na izgradnji atmosferske kanalizacije prečnika 2000 milimetara, a do sada su za potrebe industrijske zone „Jugoistok 2“ završeni radovi na dogradnji vodovodne mreže u dužini od 3 kilometra, kao i radovi na izgradnji priključka na fekalnu kanalizacionu mrežu sa pripadajućom fekalnom mrežom u dužini od 400 metara.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga