Otvoren treći po redu Persu market u Beogradu

Podeli:

U četvrtak 14. aprila od 09h, svečano je otvoren, treći po redu PerSu market u Beogradu na adresi Vojvode Stepe 49.

Kako iz kompanije PerSu napominju, novi market u prostoru od 135 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno 3.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. 

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.” – poručuju iz PerSu marketa.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, beograđani će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini kod novog SuPer komšije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga