Otvoren novi PerSu market u Beogradu

Podeli:

U četvrtak 23. juna od 9h, otvoren je novi PerSu market u Beogradu na adresi Kruševačka 22. Novi market u prostoru od oko 200 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. 

Kako iz kompanije PerSu napominju, novi market u prostoru od oko 200 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.200 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.” – poručuju iz PerSu marketa.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, beograđani će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini kod novog SuPer komšije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga